dijous, 25 d’octubre del 2007

JA NO NOMÉS MOTOS,COTXES,CAMIONS...SINÓ...

Estava buscant informació sobre el circuit(Montmeló) perquè volia fer una mena de reçerca sobre la capacitat del circuit i plantejar si aquest necessita més equipaments turístics (pàrquing,hotel,discoteca...) i he trobat que el circuit te una agència vinculada que ofereix combinacions per tal d'obtenir l'entrada del circuit+hotel+oferta complementària. Us deixo la informació a continuació,m'ha impactat que el circuit o una companyia vinculada ofereixi aquest tipus de servei combinat.

També dir que les ofertes van clarament destinades a un client selecte,amb un poder adquisitiu elevat si tenim en compte que ja només l' entrada pels 3 dies més barata val 130€ (a pelouse,la més cara val 483), i l'hotel (159€-297€ per persona,si parlem de l'hotel situat a la costa i de290-492 per persona els de Barcelona),també contempla la possibilitat de visita guiada al pit-lane(+75e) el dijous.

Us deixu la web per si esteu interessats(no sé si la manera de fer-ho servirà com a link però com no sé fer-ho d'altre manera..encara m'hi he de perdre...):

http://www.circuitcat.com/espanol/venta/hoteles/index.asp

en el cas que no funcionés i us interesses l'informació podríeu entrar a www.circuitcat.com, amb el menú de l'esquerra col.locar-se sobre GP Espanya F1 i al menú desplegable clicar l'opció de allotjaments 2008.


Treballant sobre la reçerca de la capacitat de Montmeló,buscant el nombre d'habitacions de l'hotel del poble,del càmping,el nombre de discoteques...a veure si me'n surto...