dijous, 10 de gener del 2008

*Perth*

- L’Austràlia Occidental vol esdevenir destinació natural i Perth n’és la clau principal(projecte del 2004-05)..
- Te espècies úniques que són la principal atracció,també te una herència cultural important
- Actualment atrau a molts turistes del sud d’Àsia per la proximitat,la sofisticació, la dimensió (espai), per les platges amb poca gent i perquè hi ha molts pocs natius, seguits dels anglesos.
- Està en la posició numero 6 dins les ciutats més visitades de Australia.
- El problema que te és que mentre les altres ciutats s’han espavilat per acollir diferents esdeveniments,Perth no ho ha fet i s’ha quedat amb comparació amb les altres, a una distancia mental molt més gran.
- Per mantenir el turisme cal mantenir la barreja entre oci i negocis-confgerències però per explotar-se,com ja he dit abans necessita explotar la part natural-cultural.
- Un 32% dels turistes si estan un dia i un 27% dos.
- L’avió és el mitjà de transport més utilitzat pe arribar-hi,una vegada allà la majoria es desplaça amb cotxe. La majoria s’allotgen en hotels de 3 estrelles.
- Perth forma part d’una àrea anomenada Austràlia Occidental on hi ha a més 10 regions turístiques més,l’entitt estatal màxima del turisme és la Western Australian Tourism Commissinon Amendment Act (WATC).
- Pretén amplir mercat amb: Aeychelles,Maldives,Queensland,a les illes de Cocos i Keeling, Broome (ofereix deiferente possibilitats: terkking,esports d’aventura, convensions, meetings...)

Travel & tourism intellegence