dijous, 17 de gener del 2008

Santa Rita, Santa Rita lo que se da no se quita.

Bé,la meva valoració sobre l’assignatura és totalment positiva i crec,que resulta molt constructiva (l’assignatura,no la meva valoració).

Al principi quan vaig entendre que era una assignatura 2.0 no mi veia en cor...no sé...allò del blog hem va esvarar i el twitter hem va enganxar al principi,després quan en Donaire ens va “tallar les ales” ,potser vaig perdre més interès (però no és una justificació),amb el fòrum dels nassos mai mi vai entendre (tant que quant intentava accedir-hi m’accedia a un fòrum on era jo sola...) i ara que m’hi començava a habituar...zass,adéu??

L’assignatura (li dono tota la raó al Manelus o Lamora ara no recordo bé quin dels dos ho deia) és dinàmica, es renova, és enèrgica com cap altre i com totes haurien de ser (segons el meu punt de vista) però potser l’error rau en la xarxa...potser la xarxa és massa feble,els blogs es queden en pocs comentaris i son autistes.

Crec que el problema que tenim és que no estem acostumats a aquesta forma d’aprenentatge,som ser passius i receptors,però penso que podem aprendre a ser el contrari i fins i tot dinàmics.

Valorem (i valoro) molt el què fas Donaire i que no interactuem no implica que no estiguem interessats, penso que tenim sort de tenir-te com a professor i el que mai voldríem és desil·lusionar-te,però també necessitem temps per altres assignatures,per això,potser, molta gent no ha contestat la teva pregunta o petició de valoració,ja veuràs com tots (potser no tots però sí la majoria) quan ho vegin donaran la seva opinió.

M’ha vingut al cap quan a primer ens deien que teníem sort de tenir al professo Donaire i que ho aprofitéssim,i quanta raó tenien,la teva manera d’explicar (ja no només d’explicar sinó també de transmetre) no té comparació amb les altres (la de la professora Vidal si apropa molt però) i ara quan i penso dic:i quanta raó tenien, això,crec que és el que pensem tots,i sinó perquè creus que ens llevem la majoria dels dies i venim a classe quan no caldria?o perquè la teva assignatura es va emplenar la matricula de cop?o perquè de vegades quan arribes tard pel matí tots estem a classe quan en una altre assignatura no quedaria ni el més empollón (potser una vegada et vam fallar però pensàvem que no vindries)...

Nosaltres seguim confiant en tu,tu segueixes confiant en nosaltres?

2 comentaris:

Laureta ha dit...

He vist que ningú t’ ha fet cap comentari i penso que t’ ho mereixes. Jo també trobo que hi ha eines del 2.0 que no han funcionat per raons diverses. N’ hi ha d’ altres que han funcionat prou bé (twitter/blocs), penso que són les que més han agradat i potser per aquest motiu han estat les més participatives. El 2.0 ha funcionat a mitges!

Manelus ha dit...

Estas carregada de raó!